Fler städtjänster - E-J Städ
Över 30 års erfarenhet i branschen.

Fler städtjänster

Industristäd

Med vår höga kompetens och engagemang kommer du att märka en markant skillnad när du väljer oss som din pålitliga städpartner.

En industri omfattar vanligtvis en mängd olika områden såsom stora golvytor, omfattande lagerutrymmen, kontor, omklädningsrum, matsalar och toaletter. 

För att kunna leverera en bra kvalité är det avgörande att ha expertis inom en mängd olika städområden. Vår unika styrka ligger i vår omfattande erfarenhet och höga kompetens. Vi är redo att leverera städtjänster som inte bara säkerställer renlighet och hygien, utan även förbättrar arbetsmiljön och effektiviteten i din industriella verksamhet. 

E-J Städ i Kronoberg – En ren garanti

Arbetsbodar

För oss är arbetsboden lika viktig som vilken annan arbetsplats som helst. 

Vi ser till att arbetsboden är ren och fin att vistas i. Vi vet att en välskött arbetsbod skapar en hälsosam och trivsam arbetsmiljö för ditt team. För dig som tillämpar byggavtalet ställer Byggnads krav på att även städfirman du anlitar har hängavtal med byggnads. Inga problem! Utöver vårt kollektivavtal med Fastighet, har vi även tecknat hängavtal med Byggnads.

Ni bestämmer själva hur ofta ni vill att vi kommer och städar hos er.

E-J Städ i Kronoberg – En ren garanti

En ren garanti

Hos oss har kunden alltid en ren garanti. Du ska vara nöjd med resultatet vi levererar. Skulle du ha synpunkter så återkommer vi ju självklart utan extra kostnad.

 

E-J Städ strävar alltid efter att lämna fullgod kvalitet med nöjda kunder som resultat.

Storstädning

Att försöka göra en storstädning på egen hand kan vara överväldigande och tidskrävande. Vi hjälper både privatpersoner eller företag  att göra sitt hem eller lokal skinande rent. 

Vår storstädning är mer än bara städning – Vi återställer utrymmet till sitt bästa skick och ger det nytt liv och fräschhet.

Vi förstår att varje kund har unika behov. Därför skräddarsyr vi varje storstädning efter dina specifika önskemål och krav. 

E-J Städ i Kronoberg – En ren garanti

Trappstädning

Vi ser till att ge dina trappor den omsorg de förtjänar och ser även till att städa omgivningen runtomkring

Oavsett om det handlar om bostadsfastigheter, kontorsbyggnader eller offentliga platser, är välskötta trappor en viktig del för att skapa en inbjudande miljö som bidrar till varje fastighets helhetsintryck. 

Vi städar inte bara trapporna utan även det som är runtomkring såsom exempelvis rutor, element, hissar, väggar, handledare m.m

E-J Städ i Kronoberg – En ren garanti

Städ inför visning

En noggrann städning är nyckeln till att framhäva din fastighets fulla potential och skapa ett omedelbart lockande intryck på potentiella köpare eller hyresgäster.

Vi förstår vikten av att göra ett positivt första intryck när du säljer eller hyr ut din fastighet. En välstädad fastighet ser inte bara mer inbjudande ut, den ökar också fastighetens attraktionskraft och kan bidra till en snabbare försäljning eller uthyrning.

E-J Städ i Kronoberg – En ren garanti

Vi städar i hela Kronoberg

E-J Städ är stolta över att erbjuda sina städtjänster i hela Kronobergs län. För att se var vi verkar kan du följa länken nedan och ta del av vår karta. Vi ser fram emot att hjälpa till med dina städbehov och göra din vardag lite mer bekväm och ren! 

Skolor

Varje skola har sina egna specifika krav och tidsscheman. Vi skräddarsyr våra tjänster för att passa just era behov och tider.

Oavsett om ni behöver daglig, veckovis eller månatlig städning, är vi här för att hjälpa er. Vi är fullt försäkrade och ser alltid till att personalen som städar hos er har genomgått bakgrundskontroller. Ni kan känna er trygga med att era lokaler är i säkra händer.

I en tid där hygien är i fokus som aldrig förr, är det av yttersta vikt att skolor erbjuder en ren och trygg miljö för elever och personal.

E-J Städ i Kronoberg – En ren garanti 

Hotell & konferens

Ett rent och välunderhållet hotell är kärnan i en minnesvärd gästupplevelse. Vi förstår att det ibland kan vara utmanande för den vanliga personalen att göra en djupgående städning på grund av tidsbegränsningar.

 

Varför inte ta tag i det innan den efterlängtade semestersäsongen börjar? 

Låt oss ta hand om det åt er med en professionell storstädning av era rum och lokaler. Ge er personal en välbehövlig paus och låt vårt skickliga team skapa en gnistrande ren miljö som imponerar på era gäster. 

Kontakta oss nu för att boka er storstädning och låt oss
göra era lokaler renare och mer inbjudande än någonsin tidigare!

E-J Städ i Kronoberg – En ren garanti

Våra ordinare städtjänster

Exempel

Hemstäd

Få tid till det du värdesätter och låt oss ta hand om hemstädningen åt dig! Vår professionella och pålitliga personal är här för att göra ditt hem skinande rent och fräscht.

Exempel

Byggstäd

Vi har stor erfarenhet av byggstäd. Inget bygge är för stort för oss. Med vår erfarna personal på plats ser vi till att ni kan lämna det färdigställda bygget med stolthet. 

Exempel

Företagsstäd

Vi skräddarsyr städningen efter era behov. Vår professionella personal ser till att ni alltid har en ren arbetsplats. 

Scroll to Top