Kvalité - E-J Städ
en ren garanti

KVALITÉ

E-J Städ i Kronoberg AB tullar aldrig på kvalité.
Hos oss hittar du välutbildad, erfaren och professionell personal som sätter dig i första rummet. Du som kund är alltid välkommen med både ris och ros då vi utvecklas med hjälp av dig och hur du uppfattar oss. 

Vi strävar efter perfektion och inget uppdrag är för litet. Vi klarar allt från de största byggstäd till den minsta lilla studentlya. Alla är lika viktiga och får samma omsorg.
Vi lämnar inget åt slumpen. 

Du är uppdragsgivaren och det är du som ska bli nöjd. Är du nöjd är vi nöjda.

Färgkodning

Vi städar även färgkodat. Du ska känna dig trygg att trasor och moppar som någon gång varit i sanitetsutrymmen aldrig används någon annanstans. Vi separerar även dessa när de tvättas.

Finns det personer med allergier så har vi utrustning för att minimera allergener, bland annat speciella dammsugare.

Dammsugare

En bra dammsugare är ett värdefullt verktyg som effektivt suger upp smuts och damm från golvet. Den har en kraftfull sugeffekt och hög filtreringskapacitet för att säkerställa att inget damm återvänder till luften.

En bra dammsugare har även användarvänliga funktioner, som lättmanövrerade hjul och en flexibel slang, vilket gör det enkelt att rengöra både hårda golv och mattor. Dessutom bör den vara tystgående för att inte störa omgivningen under användning. Med rätt dammsugare blir städningen snabb och effektiv, vilket sparar tid och ger ett rent hem.

Goda anställningsvillkor

För oss är det viktigt med schysta villkor för våra anställda. Detta säkerställer vi genom att vi har tecknat kollektivavtal med fastighet, men också hängavtal med Byggnads.

Sedan 2019 har vi även anlitat en HR-resurs som aktivt jobbar med personalfrågor och säkerställer att allt vi gör följer regelverket. Det tycker vi är goda anställningsvillkor!

Erfaren personal

En av de främsta faktorerna som möjliggör att vi upprätthåller en sådan hög kvalitet i vår städning är vårt enastående team av medarbetare. Vi har många som i princip har varit med oss under hela vår resa och kan därför skryta att flera i personalen har över tio års erfarenhet inom branschen.

En ren Garanti

Hos oss har kunden alltid en ren garanti. Du ska vara nöjd med resultatet vi levererar. Skulle du ha synpunkter så återkommer vi ju självklart utan extra kostnad.

E-J Städ strävar alltid efter att lämna fullgod kvalitet med nöjda kunder som resultat.

MED OMSORG OCH SCHYSSTA VILLKOR

Varför E-J STÄD

Fullt försäkrat företag med schysta villkor. Vi går på serviceentreprenads kollektivavtal,
men har också tecknat hängavtal med byggnads.

VI KAN STÄDNING

Våra team är välutbildade, professionella och jobbar snabbt och effektivt.

KOLLEKTIVAVTAL

Självklart har vi kollektivavtal med trygga villkor, försäkringar och avtalspension för våra anställda. Precis som det ska vara.

ALLTID FÖRSÄKRAT

Ditt hem eller arbetsplats är alltid försäkrat när vi är hos dig. Även våra anställda har full ansvarsförsäkring.

Scroll to Top