Historia - E-J Städ

HISTORIA

2005 övergick Eva-Lotte från att vara anställd lokalvårdare till att driva eget. E-J Städservice grundades med små medel och mest som ett test. Visionen var att kvalité alltid skulle vara i fokus och denna vision finns med E-J Städ även idag. Fram till 2006 hade företaget enbart ett fåtal kunder. Vid denna tid började dock uppdragen bli allt fler och Eva-Lotte insåg att hon inte längre kunde sköta uppdragen själv och därav anställdes den första medarbetaren. Tanken var att hålla företaget litet och det har aldrig varit något fokus på att bli ett stort företag, men med hjälp av rekommendationer från befintliga kunder har E-J Städ gradvis ökat i både omsättning och antalet anställda. Ända sedan starten har det alltid varit fokus på gemenskap, trivsel och goda anställningsvillkor. Detta har förmodligen bidragit till att vi har många i personalen som har varit med oss i mer än 10 års tid. Sommaren 2018 omvandlades E-J Städservice till E-J Städ i Kronoberg AB. 

FAMILJEFÖRETAG SEN 2005

Eva-Lottes dotter Emma är uppväxt i städbranschen och varit med och hjälpt till sedan tidig ålder. Sedan 2019 är Emma delägare och dem driver bolaget tillsammans.

VI ÄR E-J STÄD

Vi är stolta över vår fantastiska personal!  

Eva-Lotte Johansson, VD
Samuel Gunnarsson, HR
Johanna, Arbetsledare
Cia, Arbetsledare
Martina, Medarbetare
Frida, Medarbetare
Rebecca, Medarbetare
Carolina, Medarbetare
Erika, Medarbetare
MED OMSORG OCH SCHYSSTA VILLKOR

Varför E-J STÄD

Fullt försäkrat företag med schysta villkor. Vi går på serviceentreprenads kollektivavtal,
men har också tecknat hängavtal med byggnads.

VI KAN STÄDNING
Våra team är välutbildade,professionella och jobbar snabbt och effektivt
KOLLEKTIVAVTAL

Självklart har vi kollektivavtal med trygga villkor, försäkringar och avtalspension för våra anställda. Precis som det ska vara.

ALLTID FÖRSÄKRAT

Ditt hem eller arbetsplats är alltid försäkrat när vi är hemma hos dig. Även våra anställda har full ansvarsförsäkring.

Scroll to Top