Städning - E-J Städ
Över 30 års erfarenhet i branschen.

Våra städtjänster

Företagsstäd

Antalet anställda i ett företag har inget att göra med hur rent och fräscht man vill ha det omkring sig. 

Oavsett om ni är en eller 100 som jobbar under samma tak så vet vi alla att man är mest effektiv på jobbet om det är rent och snyggt. Glad personal är effektiv personal.

Vi skräddarsyr städningen efter era behov. Kontakta oss så skickar vi vår professionella stab och din arbetsplats blir en eftertraktad plats att vara på.

 

E-J Städ i Kronoberg – En ren garanti

Byggstäd

Här är vi experter. Vi har stor erfarenhet av byggstäd och vår personal är effektiva, noggranna och har stor kompetens i sitt yrke.

Med fokus på bästa slutresultat av högsta kvalité så tullas det inte på något. Vi ställer höga krav på att uppdraget utförs på högsta nivå och med ett slutresultat som briljerar. 

Inget bygge är för stort för oss. Med vår erfarna personal och med professionella fönsterputsare på plats ser vi till att ni kan lämna det färdigställda bygget med stolthet. 

E-J Städ i Kronoberg – En ren garanti

Flyttstäd

Vi flyttstädar både åt dig som privatperson och företag. 

Att flytta och överlåta lägenheten, huset, kontoret, butikslokalen till nästa hyresgäst är ett stort ansvar och stort fokus ligger på städningen så att slutresultatet blir godkänt. Här är vi proffs.

Vår personal vet hur en bra flyttstädning utförs. Vi vet att när vi lämnar nyckeln så är både hyresvärd, föregående hyresgäst och den nya hyresgästen 100 % nöjd. 

E-J Städ i Kronoberg – En ren garanti

En ren garanti

Hos oss har kunden alltid en ren garanti. Du ska vara nöjd med resultatet vi levererar. Skulle du ha synpunkter så återkommer vi ju självklart utan extra kostnad.

 

E-J Städ strävar alltid efter att lämna fullgod kvalitet med nöjda kunder som resultat.

Hemstäd

Visst skulle det vara skönt att komma hem till ett nystädat hem efter en hektiskt dag och få mer tid över till återhämtning och en enklare vardag.  

Vi kan ordna det. Vårt jobb är att städa ditt hem när du är på ditt jobb eller när du är hemma och vill njuta av ledighet. 

 

Vi skräddarsyr städningen efter dina behov. Du bestämmer när och hur många gånger du vill att vi ska komma. Varje vecka, varannan vecka, en gång i månaden eller någon enstaka vårstädning. Avkalkning av toaletter, kranar, badrum, duschkabin och duschväggar ingår alltid. Vi putsar till vitvaror som har några år på nacken och vips är de som nya igen. 

E-J Städ i Kronoberg – En ren garanti

Vi erbjuder också övriga städtjänster

Med lång erfarenhet i branschen kan vi utföra i princip allt inom städ. Välkommen att läsa mer om våra tjänster eller kontakta oss för mer information. 

Exempel

Visningsstäd inför försäljning

Med vår expertis och öga för detaljer kommer vi att framhäva ditt hem på bästa sätt, vilket kan öka chanserna att sälja snabbt och till ett högre pris

Exempel

Industristäd

Oavsett om du driver en fabrik, ett lager eller en produktionsanläggning, kan du lita på oss för att leverera pålitlig och skräddarsydd städning.

Exempel

Trappstäd

Låt oss ta hand om trappstädningen, så kan du och dina besökare njuta av en fräsch och inbjudande trappupplevelse.

Scroll to Top