Företagsstäd Växjö - E-J Städ
STÄDTJÄNSTER

Företagsstäd Växjö

Antalet anställda i ett företag har inget att göra med hur rent och fräscht man vill ha det omkring sig.

Oavsett om ni är en eller 100 som jobbar under samma tak så vet vi alla att man är mest effektiv på jobbet om det är rent och snyggt. Glad personal är effektiv personal.

Vi skräddarsyr städningen efter era behov. Kontakta oss så skickar vi vår professionella stab och din arbetsplats blir en eftertraktad plats att vara på. Teckna avtal med oss senast den 31/12 så får ni 10% på priset under 1 helt år.

E-J Städ i Kronoberg – En ren garanti

Företagsstäd enligt era önskemål

Vi skräddarsyr städningen efter era behov. Ni bestämmer när och hur många gånger ni vill att vi ska komma. Varje vecka, en gång i månaden eller nån enstaka storstädning. Avkalkning av toaletter, kranar och duschar vid behov. Vi håller även era mikrovågsugnar rena och fräscha. 

Eva-Lotte, ägare av E-J städ och din kontakt när det gäller behov av städtjänster.

Färgkodning

Vi städar även färgkodat. Du ska känna dig trygg att trasor och moppar som någon gång varit i sanitetsutrymmen aldrig används någon annanstans. Vi separerar även dessa när de tvättas.

Finns det personer med allergier så har vi utrustning för att minimera allergener, bland annat speciella dammsugare.

Dammsugare

En bra dammsugare är ett värdefullt verktyg som effektivt suger upp smuts och damm från golvet. Den har en kraftfull sugeffekt och hög filtreringskapacitet för att säkerställa att inget damm återvänder till luften.

En bra dammsugare har även användarvänliga funktioner, som lättmanövrerade hjul och en flexibel slang, vilket gör det enkelt att rengöra både hårda golv och mattor. Dessutom bör den vara tystgående för att inte störa omgivningen under användning. Med rätt dammsugare blir städningen snabb och effektiv, vilket sparar tid och ger ett rent hem.

Goda anställningsvillkor

För oss är det viktigt med schysta villkor för våra anställda. Detta säkerställer vi genom att vi har tecknat kollektivavtal med fastighet, men också hängavtal med Byggnads.

Sedan 2019 har vi även anlitat en HR-resurs som aktivt jobbar med personalfrågor och säkerställer att allt vi gör följer regelverket. Det tycker vi är goda anställningsvillkor!

Erfaren personal

En av de främsta faktorerna som möjliggör att vi upprätthåller en sådan hög kvalitet i vår städning är vårt enastående team av medarbetare. Vi har många som i princip har varit med oss under hela vår resa och kan därför skryta att flera i personalen har över tio års erfarenhet inom branschen.

En ren Garanti

Hos oss har kunden alltid en ren garanti. Du ska vara nöjd med resultatet vi levererar. Skulle du ha synpunkter så återkommer vi ju självklart utan extra kostnad.

E-J Städ strävar alltid efter att lämna fullgod kvalitet med nöjda kunder som resultat.

MED OMSORG OCH SCHYSSTA VILLKOR

Varför E-J STÄD

Fullt försäkrat företag med schysta villkor. Vi går på serviceentreprenads kollektivavtal,
men har också tecknat hängavtal med byggnads.

VI KAN STÄDNING
Våra team är välutbildade,professionella och jobbar snabbt och effektivt
KOLLEKTIVAVTAL

Självklart har vi kollektivavtal med trygga villkor, försäkringar och avtalspension för våra anställda. Precis som det ska vara

ALLTID FÖRSÄKRAT
Ditt hem är alltid försäkrat när vi är hemma hos dig. Även våra anställda har full ansvarsförsäkring
Scroll to Top