Hemstäd Växjö - E-J Städ
STÄDTJÄNSTER

HEMSTÄD VÄXJÖ

Visst skulle det vara skönt att komma hem till ett nystädat hem efter hektiskt dag. Slå på kaffebryggaren och bara sjunka ner i soffan. Vi kan ordna det, hemstäd i Växjö och hela kronoberg.

Vårt jobb är att städa ditt hem när du är på ditt jobb eller när du är hemma och vill njuta av ledighet. 

Vi är firman som gör det där lilla extra. Kontakta oss så skräddarsyr vi städningen helt efter dina behov.

E-J Städ i Kronoberg AB – En ren garanti

Du bestämmer hur ofta du vill ha städat

Du bestämmer när och hur många gånger du vill att vi ska komma. Varje vecka, en gång i månaden eller någon enstaka vårstädning. Avkalkning av toaletter, kranar, badrum, duschkabin och duschväggar. Vi putsar till vitvaror som har några år på nacken och vips är de som nya igen.

Vi vill även att du som kund ska känna dig trygg med vår personal. Av den anledningen har vi som grundregel alltid samma personal som kommer till dig vid varje städning.

Eva-Lotte, ägare av E-J städ och din kontakt när det gäller behov av städtjänster.

Färgkodning

Vi städar även färgkodat. Du ska känna dig trygg att trasor och moppar som någon gång varit i sanitetsutrymmen aldrig används någon annanstans. Vi separerar även dessa när de tvättas.

Finns det personer med allergier så har vi utrustning för att minimera allergener, bland annat speciella dammsugare.

Dammsugare

En bra dammsugare är ett värdefullt verktyg som effektivt suger upp smuts och damm från golvet. Den har en kraftfull sugeffekt och hög filtreringskapacitet för att säkerställa att inget damm återvänder till luften.

En bra dammsugare har även användarvänliga funktioner, som lättmanövrerade hjul och en flexibel slang, vilket gör det enkelt att rengöra både hårda golv och mattor. Dessutom bör den vara tystgående för att inte störa omgivningen under användning. Med rätt dammsugare blir städningen snabb och effektiv, vilket sparar tid och ger ett rent hem.

Goda anställningsvillkor

För oss är det viktigt med schysta villkor för våra anställda. Detta säkerställer vi genom att vi har tecknat kollektivavtal med fastighet, men också hängavtal med Byggnads.

Sedan 2019 har vi även anlitat en HR-resurs som aktivt jobbar med personalfrågor och säkerställer att allt vi gör följer regelverket. Det tycker vi är goda anställningsvillkor!

Erfaren personal

En av de främsta faktorerna som möjliggör att vi upprätthåller en sådan hög kvalitet i vår städning är vårt enastående team av medarbetare. Vi har många som i princip har varit med oss under hela vår resa och kan därför skryta att flera i personalen har över tio års erfarenhet inom branschen.

En ren Garanti

Hos oss har kunden alltid en ren garanti. Du ska vara nöjd med resultatet vi levererar. Skulle du ha synpunkter så återkommer vi ju självklart utan extra kostnad.

E-J Städ strävar alltid efter att lämna fullgod kvalitet med nöjda kunder som resultat.

MED OMSORG OCH SCHYSSTA VILLKOR

Varför E-J STÄD

Fullt försäkrat företag med schysta villkor. Vi går på serviceentreprenads kollektivavtal,
men har också tecknat hängavtal med byggnads.

VI KAN STÄDNING
Våra team är välutbildade,professionella och jobbar snabbt och effektivt
KOLLEKTIVAVTAL

Självklart har vi kollektivavtal med trygga villkor, försäkringar och avtalspension för våra anställda. Precis som det ska vara

ALLTID FÖRSÄKRAT
Ditt hem är alltid försäkrat när vi är hemma hos dig. Även våra anställda har full ansvarsförsäkring
Scroll to Top